0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Minimalac ‘orlića’ protiv Finske (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.13 u 14:55
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije zabeležila je i drugu pobedu u kvalifikacionoj grupi 7 pošto je na stadionu Suvača u Pećincima savladala selekciju Finske sa 1:0 (0:0) čime je bez obzira na ishod meča protiv Austrije obezbedila plasman u narednu rundu kvalifikacija.

Gol odluke postigoa je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić, koji trenutno igra za Bazel, u 76. minutu. Zanimljivo je da je mladi vezista u igru ušao samo 10-ak minuta ranije umesto Danila Pantića pa se ispostavilo da je selektor Veljko Paunović na taj način povukao potez odluke.

Kako je Austrija uspela da savlada Kazahstan sa 3:1 ova selekcija je na prvom mestu sa šest osvojenih bodova i boljom gol razlikom od „orlića“, a ove dve selekcije će u ponedeljak na stadionu Karađorđe u Novom Sadu odigrati meč koji će imati samo lični prestiž pošto oba tima idu u poslednje kolo kvalifikacija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter