0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

CSKA dovodi Tošiću društvo iz Srbije?

Objavljeno: 15.11.13 u 19:31
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako prenosi moskovska Izvestija CSKA je ozbiljno zainteresovan da u svoje redove dovede mladog reprezentativca Srbije Nikolu Aksentijevića koji se trenutno kao pozajmljeni igrač Vitesea nalazi u Partizanu iz kojeg je i otišao u holandski klub.

„Predstavnici moskovskog kluba već nekoliko godina prate Aksentijevića. U leto 2012. godine postojala je mogućnost da Nikola umesto u Holandiju dođe u Rusiju, ali je tada CSKA u poslednjem momentu odlučio da angažuje drugog fudbalera“ – rekao je za ruski list menadžer Nikole Aksentijevića Bojan Ostojić.

Istina malo je teško poverovati u celu priču pošto Nikola Aksentijević nije standardan ni u bledom timu Partizana za koji je odigrao samo tri meča u jesnjem delu sezone, dok je prošle godine u Viteseu uglavnom bio na tribinama odnosno i kada je uspevao da se nađe u protokolu nije ulazio u igru. Rusi navode i da je prema Transfermarketu cena 20-godišnjeg desnog beka 1,5 miliona evra, ali nema sumnje da bi ga Vitese prodao i za manje novca ukoliko interesovanje CSKA zaista postoji.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter