0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

Robi podneo ostavku

Objavljeno: 09.11.13 u 22:23
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Današnji ubedljiv poraz od Bešiktaša (0:3) na domaćem terenu zapečatio je sudbinu Roberta Prosinečkog koji od subote više nije trener Kajzerija.

Turski klub za koji igra i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović vezao je sedmi uzastopni poraz što je Prosinečkom bilo sasvim dovoljno da podnese ostavku iako uprava kluba nije to tražila od njega

„Podneo sam ostavku upravi kluba pošto nakon sedam poraza u nizu trener mora da snosi odgovornost. Pored toga promene su neophodne kako bi se ekipa trgla iz letargije. Očekujem da će novi trener imati više uspeha i da će mu poći od ruke da podigne ekipu. Želim Kajzeriju svu sreću u nastavku šampionata. Što se mene tiče život ide dalje“ – rekao je Prosinečki turskim medijima.

Posle 11 odigranih kola Kajzeri je na dnu tabele sa samo šest osvojenih bodova, ali je to samo tri poena manje od prvog tima koji se nalazi u sigurnoj zoni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter