0
Fudbal

Dinamo ponovo pregovara sa Magatom

Objavljeno: 09.11.13 u 12:49

Magat

Zagrebački Dinama obnovio je pregovore sa nemačkim trenerom Feliksom Magatom, potvrdio je za Index.hr predsednik „modrih“ Mirko Barišić.

„Pregovori su ozbiljni, ali su u početnoj fazi. Ništa još nije dogovoreno i sve je u fazi međusobnog propitivanja“, izjavio je Barišić.

Feliks Magat je posmatrao meč u Ajndhovenu koji je Dinamo izgubio od PSV-a sa 2:0, a Barišić je preneo njegove utiske.

„Kao i svi pristojni ljudi rekao je da Dinamo ima dobrih igrača, ali da nismo ekipa. Zainteresovan je, ali se još nije izjasnio. Sad snima i ako dođe do drugog kontakta, onda ćemo znati nešto više. Problem sa Magatom je to što može da kaže da mu ne valja sedam igrača, a mi nemamo druge“, rekao je Barišić.

Nakon što je u avgustu zbog loših rezultata Dinamo otpustio Krunoslava Jurčića, pojavila se informacija da bi Magat mogao da preuzme Zagrepčane. Tada do toga nije došlo, ali su pregovori obnovljeni i sve je izvesnije da će Nemac sesti na klupu „modrih“.

Dinamo se nalazi na čelu tabele hrvatskog šampionata, dok je u ligi Evrope poslednji u grupi sa Ludogorecom, Černomorecom i PSV-om.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter