0
Fudbal

Siti i Liverpul stali u red za nesuđenog Srbina

Objavljeno: 07.11.13 u 14:15

risairo-zivkovic

Posle Reala i Barselone 17-godišnji fudbaler Groningena srpskih korena Rišairo Živković došao je u sferu interesovanja  Mančester Sitija i Liverpula, saznaje Miror. Britanski list je došao do informacije da utakmice holandskog kluba redovno gledaju skauti koji rade za ova dva premijerligaška kluba sa samo jednom namerom, a to je da se uvere u kvalitete „novog Robena“ kako glasi Živkovićev nadimak.

„Već sada svi najbolji holandski klubovi žele da kupe Živkovića, ali svake nedelje na našim utakmicama viđamo skate Liverula koji prate njegov razvoj“ – rekao je sportski direktor Groningena Hans Nejland, koji nije znao ništa, ili nije želeo da kaže, o interesovanju Mančester Stija.

Pre samo sat vremena preneli smo i izjavu mladog Živkovića, čija je majka sa ovih prostora, a otac mu je sa Holandskih Antila, datu za beogradski Sport u kojoj je poručio da mu je želja da jednog dana obuče dres madridskog Reala, kao i da je navijač Partizana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter