0
Domaći fudbal

Ristanović zamenio Bogićevića

Objavljeno: 05.11.13 u 15:21

javor-ivanjica

Kao što se i pretpostavljalo novi trener ivanjičkog Javora od utorka je Predrag Ristanović, koji će na tom mestu zameniti Bogića Bogićevića koji je u ponedeljak podneo ostavku, potvrdio je agenciji Tanjug generalni menadžer kluba, Nikola Lišanin.

Prema njegovim rečima, do razlaza sa dosadašnjim trenerom Bogićem Bogićevićem došlo je sporazumno, zbog loših rezultata koje su fudbaleri Javora beležili kod kuće.

„Splet nesrećnih okolnosti uslovio je vezane poraze na domaćem terenu i žao nam je što smo morali da se rastanemo sa Bogićevićem za koga smatramo da je odličan stručnjak i vrhunski čovek. Ristanovića poznajemo odlično budući da je bivši igrač Javora, ima punu podršku uprave i njegovim dolaskom očekujemo kraj rezultatske krize i pomak nabolje“ – rekao je Lišanin i izrazio nadu da će se Ivanjičani u naredne četiri utakmice „vratiti u život”.

Ristanović je do sada sa dosta uspeha vodio ekipu Jedinstvo putevi iz Užica u Prvoj ligi Srbije.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter