0
Domaći fudbal

FOTO: BORACFK.COM

Bogićević već pronašao novo uhlebljenje

Objavljeno: 05.11.13 u 17:43
FOTO: BORACFK.COM
FOTO: BORACFK.COM

Samo dan nakon što je napustio ekipu ivanjičkog Javora iskusni srpski fudbalski stručnjak Bogić Bogićević pronašao je novi posao pošto je seo na klupu prvoligaša Borca na kojoj je zamenio Dejana Vukićevića sa kojim je čačanski klub sporazumno raskinuo saradnju.

„Veoma mi je drago što sam se vratio u klub svoje mladosti. Cenim izuzetno činjenicu da se Borac odlučio za mene, jer pretpostavljam da je bilo još kandidata. Potpuno sam svestan situacije u kojoj se Borac nalazim i verujem da ćemo u naredna tri kola “otkinuti“ što više bodova. Borac kao klub i sa igračkim potencijalom koji ima mora biti glavni kandidat za plasman u superligu, bez obzira na trenutni bodovni zaostatak. Izuzetno cenim svog prethodnika Dejana Vukićevića, znam da je dobro radio, ali jednostavno nije bilo rezultata. Slična je i moja trenerska sudbina i nadam se da će rad u Čačku biti uspešan“ – rekao je u svom prvom obraćanju novi šef stručnog štaba Bogić Bogićević.

Borac je trenutno na sedmom mestu Prve lige Srbije odnosno ima čak 10 bodova manje u odnosu na vodeću Mladost iz Lučana i pet manje od Sloge iz Kraljeva koja je na drugom mestu. Plasman u Superligu obezbediće dve prvoplasrane ekipe iz PLS, dok će trećeplasirani tim igrati baraž protiv tima koji bude 14. u Jelen Superligi.

hotsport.rs/boracfk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter