0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zajednica Superlige traži najoštrije kazne za huligane

Objavljeno: 03.11.13 u 12:19
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Komesar za takmičenje Zajednice superligaša Vladimir Bulatović, izjavio je da će tražiti najoštrije kazne za izgrednike na „večitom derbiju„.

„Ovo je prevršilo svaku meru. Lično ću zahtevati najstrože kazne, jer ovo ne vodi ničemu. Derbi je uvek bio merilo našeg fudbala, nešto prema čemu su se ostali klubovi ravnali, a sada smo imali situaciju da 80 odsto gledalaca prati dešavanja na severnoj i južnoj tribini, umesto utakmicu. Takvim stvarima mora da se stane na put“, rekao je Bulatović Tanjugu.

On je potom dodao da će Zajednica superligaša tražiti najoštrije kazne za incidente od Disciplinkse komisije FSS.

„U narednih nekoliko dana videćemo o kakvim kaznama je reč. Disciplinska komisija FSS ima nekoliko kazni, oni će raspravljati, a mi ćemo svakako zahtevati najoštrije sankcije“, naglasio je Bulatović.

I generalni sekretar Zajednice superligaša Branislav Delić je bio zgrožen dešavanjima na derbiju.

„Ovakvo ponašanje navijača i izgredi na stadionu moraju da se zaustave. Ovo je u nadležnosti Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, koja će svakako podneti prijavu“, konstatovao je Delić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter