0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stoičkov se nudi Zvezdi

Objavljeno: 31.10.13 u 14:42
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Najbolji bugarski fudbaler svih vremena Hristo Stoičkov (47) kaže da je u svakom trenutku spreman da razgovara sa Draganom Džajićem ukoliko na klupi Crvene zvezde ostane upražnjeno mesto.

– Bio bih spreman za razgovor sa Draganom Džajićem,koga dugo poznajem. On zna kako se pravi dobar tim i uspešan klub. Nekako mi je dolazak u Zvezdu uvek izmicao, ali možda se u budućnosti otvori šansa. Bilo bi lepo kada bi me se Džaja setio, to bi mi bio dokaz da sam nešto napravio kao trener – rekao je Bugarin.

On je već bio kandidat za trenera crveno – belih, kada je predsednik bio Dragan Stojković Piksi, ali je tada prednost ipak dobio Valter Zenga.

– Ne zameram Piksiju,odlučio se za iskusnijeg trenera u tom trenutku.Od tada se mnogo toga promenilo, sazreo sam – istakao je Stoičkov.
Pitanje šefa struke Crvene zvezde je predmet gotovo svakodnevnih spekulacija,ali Slovenac Slaviša Stojanović,za sada,odoleva teretu relativno slabih rezultata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter