0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Matić: Možemo do jesenje titule

Objavljeno: 25.10.13 u 19:15
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Možda su na početku šampionata izgledali kao iznenađenje ali nakon devet odigranih kola i 18 bodova fudbaleri Čukaričkog sada predstavljaju ekipu za svaki respekt.

Posle za mnoge neočekivanog remija u Pećincima, ekipu sa Banovog brda očekuje okršaj sa bivšim prvoligašem Voždovcem, a jedan od najiskusnijih u redovima Čukaričkog Igor Matić najavljuje napad na ceo plen.

– Mi smo definitnvno prošlo kolo kiksnuli na gostovanju Donjem Sremu, pošto smo do 90. minuta vodili i potom primili gol. Ipak kako smo igrali tu utakmicu možda nismo ni zaslužili tri boda.“ kratko se podsetio Matić i potom okrenuo gradskom derbiju 10. kola Jelen Superlige:

– Izuteno respektujemo Voždovac koji je tim sa spojem mladosti i iskustva. Ova utakmica za nas može da bude prekretnica jer bi sa njom ostali sigruno u vrhu tabele i zato moramo da idemo na pobedu. Naravno pratićemo i druge rezultate, ali ako mi u narednom periodu budemo pravi, mislim da možemo do jesenje titule – pozitivano razmišlja kapiten Čukaričkog.

Nakon što je istako da je zadovoljan partijama koje pruža u ovogodišnjem šampionatu, iskusni fudbaler još jednom se osvrnuo na uslove za rad na Banovom brdu.

– To je pomalo čudno jer je u Srbiji normalno postalo nenormalno. Uslovi u klubu si zaista fenomenalni. Igrao sam u inostranstvu i verujte mi na reč kad kažem da imamo evropske uslove za rad – zaključio je Matić.

Mali beogradski derbi između Čukaričkog i Voždovca igra se u subotu od 18 sati na stadionu na Banovom brdu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter