0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mrđa za HotSport: Golovi donose samopouzdanje

Objavljeno: 23.10.13 u 13:23
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Da u Crvenoj zvezdi ima ko da postigne gol potvrdila je utakmica sa Novim Pazarom u kojoj su crveno – beli pet puta zatresli mrežu rivala. Dva gola na tom meču postigao je i Dragan Mrđa, koji se tako uz het – trik protiv Spartaka do sada pet puta upisao u strelce u šampionatu Srbije.

Crveno – beli fudbaleri zbog celokupne situacije u klubu nalaze se pod velikim pritiskom, ali to se ne odražava previše na ekipu, iako su oscilacije u igri prisutne.

– U principu situacija u ekipi je i pre pobede nad Novim Pazarom bila dobra, ali dešava nam se da dobijemo lagano pa izgubimo. Ni sam nisam siguran zašto dolazi do oscilacija. Mislim da su  individualne greške doprinele tome, ali nadam se da nam se takve stvari više neće događati. Možda će zvučati čudno, ali iako mi se ne sviđa što smo primili gol protiv Pazara dobra stvar je što je on stigao kao greška celokupne ekipe – kazao je Mrđa. [stextbox id=“hotsport_text_box“ float=“true“ align=“right“]Sedam utakmica odigrao je Mrđa ove sezone. Četiri puta bio je starter i tri puta ulazio sa klupe. Za 354 minuta provedena na terenu postigao je 5 golova i dobio 2 žuta kartona[/stextbox]

Za vikend Crvena zvezda gostuje na Čairu niškom Radničkom gde će  atmosfera biti uzavrela, pogotovo imajući u vidu da se sastaju ekipe koje na tabeli deli samo dva boda.

– Mene to gostovanje potseća me na Kruševac, a tamo smo odneli bodove. Nišlije imaju dobre rezultate i trenera Bekvalca koji je meni bio trener u Vojvodini. Biće teško ali za nas nema kalkulacija moramo da pobeđujemo – jasan je napadač crveno – belih.

Utisak da mu je forma u usponu potvrdio je i Mrđa svojim rečima.

– Zadovoljan sam. S obzirom na to koliko sam vremena proveo na terenu u odnosu na broj postignutih golova, mislim da je dobro. Lakše mi je sada i bolje se osećam nego na početku, a  i golovi su mi doneli neophodno samopouzdanje.

Sve se više bliži finiš prvog dela prvenstva, pa je neizbežno razmišljanje i ko će biti jesenji prvak.

– Iskreno prvo ćemo da gledamo ka Nišu i utakmicu sa Radničkim,  a potom nas očekuje ‘večiti derbi’ posle koga će, nadam se, neke stvari biti mnogo jasnije pa tako i pitanje oko jesenje titule – zaključio je Mrđa.

hotsport.rs/BM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter