0
Fudbal

Januzaj srećan u Junajtedu

Objavljeno: 18.10.13 u 11:44

Adnan-Januzaj-civil

Adnan Januzaj, mlada zvezda evropskog fudbala za koju se otimaju najveći klubovi, potvrdio je u izjavi za Gardijan da nema nameru da se seli iz Mančester Junajteda ukoliko sledećeg leta dve strane postignu dogovor oko detalja profesionalnog ugovora.

„Srećan sam u Mančester Junajtedu i želim potpuno da se posvetim klubu. Mislim da ako se redovno budem pojavljivao u timu i ako nastavim ovako da igram pre ili kasnije ću postati jedan od najboljih igrača na svetu“ – „skromno“ je izjavio Januzaj.

Za 18-godišnjeg vezistu su do sada najveće interesovanje pokazali Juventus i Mančester Siti, a pored toga vlada i prava otimačina među Fudbalskim savezima odnosno reprezentacija koje bi da ga privole u svoje redove. Ono što je sada već sigurno je da Januzaj nikada neće zaigrati za Srbiju, iako su mu roditelji (koji su turskog porekla) rođeni na Kosovu i Metohiji. Naime, želja njegove porodice je da jednog dana Adnan zaigra za reprezentaciju takozvanog Kosova pošto su se oni za vreme rata borili u takozvanoj Oslobodilačkoj vojsci Kosova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter