0
Domaći fudbal

Potresi u Radu: Klub napustio portparol uz teške optužbe na račun Stojića

Objavljeno: 07.10.13 u 14:58

fk-rad-logo

Fudbalski klub Rad je napustio portparol Vladimir Savić. Dugogodišnji funkcioner ‘građevinara’ na ovakak korak odlučio se zbog postupaka finansijera kluba Ranka Stojića.

„Aktuelno rezultatsko ostvarenje i položaj na tabeli su refleksija sveobuhvatnog stanja kluba. Kao osoba koja se iskreno svakodnevno borila za što bolji imidž Rada javno iskazujem nezadovoljstvo koje je kulminiralo u ovom periodu. Ne želim više da budem deo cirkusa koji je baziran isključivo na mimikriji Ranka Stojića i kvazi viziji kluba koji će postati lider i uzor klubovima u regionu. Realno stanje je da je klub stigao do litice, da je infrastrukturni segment na nivou seoskog kluba pred gašenjem, a ceo projekat je očigledno zasnovan isključivo na prihodovanju profita pojedinca od prodaje igrača koji je i potpisnik erozije kluba iz Crnotravske ulice.“ rekao je Savič i potom nastavio još konkretnije:

„Činjenice su neumoljive i nepobitne! Dok radna zajednica svakodnevno gleda sve luksuzniji i sadržajniji vozni park porodice Stojić, klupska ambulanta je najčešće bez običnog zavoja, žene u ekonomatu neretko mole da se kupi prašak kako bi adekvatno servisirale opremu, sa navijačima se svesno zaoštrava konflikt, a ispaštaju mladi igrači na terenu, veterani su potpuno marginalizovani, plate i stanarine kasne mesecima, zdravstveno osiguranje nije regulisano. Uz vidljivi plus, a to je teren sa veštačkom podlogom, jedina novina koju je uvelo „rukovodstvo“ u minulom periodu je promena višedecenijskog oblika grba sa najsavremenijeg kruga u jajasti format!? Ne želim da vređam sistem fudbalskog menadžera Ranka Stojića jer on u Radu i ne postoji. Postoji pojedinac koji odlučuje o svemu, a u kom pravcu ide klub jasno je i onome koji i nema pravi uvid u klupsko stanje“ istakao je Vladimir Savić.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter