0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Moca: Tužan sam zbog odluke Višeg suda

Objavljeno: 06.10.13 u 10:42
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Legendi Partizana Momčilu Vukotiću teško je pala odluka Višeg suda koji je stadion u Humskoj dodelio Ministarstvu odbrane.

„Vidite, ja ne mogu i neću da verujem da će se na kraju stvarno završiti ovako kako je Viši sud odlučio. To bi bilo poražavajuće za ceo srpski sport. Partizan će sigurno uložiti žalbu koja mora da bude usvojena jer postoje dokazi da je stadion vlasništvo našeg sportskog društva“, izjavio je za Alo popularni Moca.

Stadion u Humskoj je Vuotiću druga kuća. Proživeo je tamo mnogo lepih trenutaka.

„Gotovo dvadeset godina sam igrao na JNA, sada radim tamo – to mi je kuća. Još kao klinac, davne 1962. godine sam tamo istrčao prvi put na teren. Znam svaki milimetar tog objekta. I nisam jedini koji JNA doživljava kao svoju kuću…“, kaže legenda crno-belih.

Vukotić i pored svega veruje da će stadion ipak ostati u vlasništvu crno-belih.

„Verujte mi, naježim se i na samu pomisao da bi moglo da se desi da Partizan ostane bez JNA. To bi bio veliki udar na celo sportsko društvo kluba koji mi je u srcu“, zaključuje Momčilo Vukotić.

hotsport.rs/alo.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter