0
Fudbal

Savladani i Estonci, kadeti u drugom krugu kvalifikacija

Objavljeno: 04.10.13 u 10:20

srbija-kadeti

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije upisala je i drugu pobedu na kvalifikacionom turniru za plasman na Evropsko prvenstvo pošto je u 2. kolu savladala dogovarajuću selekciju Estonije sa 4:1 (1:1).

Nakon što su gosti na stadionu Srema u Jakovu poveli golom Kokija u 26. minutu usledila je kanonada „orlića“ koji su do poluvremena izjednačili preko Šaponjića, da bi već početkom drugog dela igre Jović doveo u vođstvo Srbiju, a isti igrač je stavio tačku na ovaj meč pogotkom u 69. minutu. Između dva Jovićeva pogotka u listu strelaca upisao se i Mijailović koji je mrežu Estonaca pogodio u 51. minutu.

S obzirom da je Srbija u 1. kolu deklasirala Andoru i da je već skupila šest bodova meč protiv Grčke praktično neće imati rezultatsku važnost pošto se tim selektora Branislava Nikolića već plasirao u drugu fazu kvalifikacija koja će biti odigrana na proleće 2014. godine.

hossport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter