0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘Lane’ bi još da igra, čeka pravu ponudu

Objavljeno: 04.10.13 u 12:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Za razliku od Marka Pantelića koji je najavio oproštaj od igračke karijere Milan Jovanović se i dalje nada da bi u zimskom prelaznom roku mogao da pronađe adekvatan inostrani angažman.

„Psihički sam bio spreman na ovakav epilog. Pričao sam tokom leta da ću otići samo u klub koji će zadovoljiti moje ambicije i uslove. Takav se nije pojavio. Nije mi nimalo krivo zbog toga, jer sam uspeo da se osvežim. Jako dobro se osećam… A, da li ću u budućnosti igrati profesionalni fudbal, stvarno ne mogu da vam kažem u ovom trenutku. Postoji mogućnost da se aktiviram u zimskom prelaznom roku. Ako mi se sklope kockice, za razliku od leta, biću ponovo na terenu“ – rekao je Jovanović za „Naše novine“.

Poput Pantelića i popularni Lane je bio na meti Crvene zvezde odnosno za njegov doalzak se pre svih zalagao predsednik Dragan Džajić, ali od te priče na kraju bilo ništa. Tokom reprzentativne karijere Jovanović je odigrao 44 utakmice u dresu „orlova“ i postigao 11 golova, dok je u klupskom fudbalu najdublji trag ostavio u Belgiji igrajući za Standard i Anderleht osvajajući titule sa oba kluba, a nastupao je i za Liverpul u kojem se nije proslavio.

hotsport.rs/Naše novine

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter