0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

Janković na meti francuskih prvoligaša?

Objavljeno: 04.10.13 u 12:53
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema pisanju pojedinih medija u Francuskoj bivši trener Crvene zvezde Aleksandar Janković karijeru bi mogao da nastavi u toj zemlji pošto se dva tamošnja prvoligaša interesuju za njegove usluge.

Naravno, radi se o ekipama koje su na početku sezone već ostali bez trenera zbog loših rezultata kao što je u pitanju Sošo ili planiraju da otpuste šefa struke kao što je u pitanju Valensijen.

„Srpski Murinjo“ kako su ga nazvali pojedini ovdašnji novinari od prolećnog otkaza u Crvenoj zvezdi, kada ga je na klupi crveno-belih zamenio Rikardo Sa Pintu, nije radio nigde pošto je odbio jedinu ponudu koja mu je stigla od strane Levskog iz Sofije.

Janković je dugi niz godina radio kao pomoćnik Slavoljubu Muslinu da bi se osamostalio u sezoni 2007/08, kada je prvi put preuzeo Zvezdu, da bi nakon toga radio u belgijskom Lokerenu, a bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter