0
Fudbal

Kasiljas na pozajmici u Milanu?

Objavljeno: 30.09.13 u 16:25

Kasiljas na klupi

Izjavom da nije sigurna da će se njeno dete roditi u Madridu devojka Ikera Kasiljasa Sara Karbonaro podgrejala je spekulacije da će se iskusni golman ove zime preseliti iz Reala u neki drugi klub, a taj drugi klub mogao bi da bude Milan koji prema saznanjima pojedinih italijanskih medija navodno već pregovara sa „kraljevskim klubom“ o pozajmici.

S obzirom da u Realu prednost ima Dijego Lopez i da Kasiljas priliku dobija samo na utakmicama Lige šampiona sasvim je očekivano da reprezentativni golman napusti klub iz Madrida kako bi sačuvao svoj reprezentativni status uoči Mondijala u Brazilu. Kasilja je navodno spreman čak i na smanjenje plate samo da bi redovno branio do kraja sezone.

Španac bi u slučaju dolaska u Milano sa gola „rosonera“ izbacio Kristijana Abijatija koji je u subotu postao čuvar mreže sa najviše nastupa u dresu kluba sa San Sira.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter