0
Domaći fudbal

Stojanovića ne zanima formacija, već golovi (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.13 u 22:01

zvezda_spartaka_1099

Crvena zvezda je deklasirala Spartak u 7. kolu Jelen Superlige sa 5:0, a trener crveno-belih Slaviša Stojanović je zadovoljan posle meča.

„Odlično smo otvorili utakmicu i napravili zalihu. Možda smo mogli i da nastavimo u istom ritmu, ali teško je odigrati 90 minuta na istom nivou. Važno je da smo skinuli psiuhološko opterećenje i onda je došlo do kreacije u našoj igri. Međutim, ne smemo da se zavaravamo i da posmatramo sve kroz 1 utakmicu. Moramo da dođemo do automatizma u igri i stabilnosti i tek onda da kažemo da smo pravi.

Biće još zavrzlama u ovom prvenstvu. Razlika između Zvezde, Partizana i ostalih klubova je čini mi se manja nego prošle godine. Zato moramo da idemo od utakmice do utakmice.“

A na pitanje da li će se od sada igrati sa dva napadača i da li će tandem biti Mrđa – Dauda…

„Nekad kad smo igrali sa jednim špicem imali smo bolju kontrolu u sredini. I najbolje evropske ekipe igraju sa jednim napadačem, dok krila imaju sličnu ulogu. Nije to ni toliko bitno. Najbitnije da dođemo do automatizma, nebitno da li je formacija sa jednim ili dva napadača. Bitno je da dajemo golove.

Drago mi je što je Dragan pokazao vanserijski kvalitet. On je i ranije igrao dobro i ulazio u šanse, ali još mu fizička sprema nije na potrebnom nivou.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter