0
Evropske lige

Murinjo: Andre nismo deca

Objavljeno: 28.09.13 u 10:55

mourinho

Uoči novog londonskog derbija između Totenhema i Čelsija, malo se zakuvalo, a Englezi su možda i očekivano dobili poslaticu.

Menadžer Totenhema Andre Viljaš Boaš rekao je da se njegov odnos u mnogome promenio od vremena kada su sarađivali, da sada čak i ne pričaju. Ali u svom stilu, Murinjo je spustio loptu i hladnokrvno, kako sam on zna rekao.

„Nismo deca. Kada imam problem sa bilo kim, onda ću otići na ručak i razgovarati sa tobom, a ne preko medija. Razlozi su privatne prirode. Nije me briga šta je rekao, neću to da radim, nisam zainteresovan“, rekao menadžer Plavaca.

Kako je istakao Portugalac neće imati emocija prema bivšem saradniku, jer je i u prošlosti morao da se takmiči sa ljudima koji su igrali bitnu ulogu u njegovoj karijeri.

„Jednom se potrefilo tako da sam u Ligi šampiona morao da igram protiv trenera koji me je svemu naučio, koga obožavam i respektujem (Luis Van Gal), ali to je život nas profesionalaca. Da li ću prihvatiti poziv na piće sa Andreom? kada me neko pozove na piće, pogotovo ako je to kolega, ne odbijam“, istakao je u svom stilu Žoze Murinjo.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter