0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Aškovski: Ništa lepše mi se nije desilo u životu

Objavljeno: 16.09.13 u 15:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nema sumnje da je svaki ponaosob fudbaler Donjeg Srema želeo da bude junak na sinoćnjoj utakmici protiv Crvene zvezde pred nešto manje od 40.000 gledalaca, ali jedan među njima je imao veći motiv od ostalih. Radi se o Stefanu Aškovskom, fudbaleru Partizana na polugodišnjoj pozajmici u timu iz Pećinaca, a igrom slučaja baš on je bio taj koji je u poslednjim momentima meča svom timu doneo remi, a ljutom rivalu glavobolju.

„Ništa lepše mi se u životu nije desilo! Na njihovom stadionu, pred krcatim tribinama, u poslednjem minutu postigao sam gol i celo veče bio toliko uzbuđen da nisam mogao da zaspim. Doživljavam najdraže trenutke u tek započetoj karijeri. Presrećan sam, nemam reči. Nijednog trenutka nismo se uplašili „Marakane“, navijača, ambijenta. Naprotiv, onakva atmosfera samo nas je inspirisala da pokažemo šta znamo. Tokom cele sedmice naš trener Vlado Čapljić nas je spremao da napadnemo Zvezdu i to smo radili, imali smo i u prvom poluvremenu šanse. I sve što smo tad propustili nadokandili smo u završnici. Podsećam, sa igračem manje, što samo pokazuje kakav smo kolektiv i da pozicija na tabeli ne odgovara našim partijama“ – rekao je Aškovski u izjavi za Mozzart sport.

hotsport.rs/mozzartsport.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter