0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović: Znali smo šta hoćemo, Stamenković: Partizanu pomoć sa strane

Objavljeno: 14.09.13 u 23:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana Vuk Rašović bio je zadovoljan zbog pobede njegovog tima nad Slobodom u Užicu, a odmah po okončanju tog meča okrenuo se narednim izazovima.

„Znali smo šta želimo, igrali smo takmičarski. Imali smo za rivala veoma raspoloženu ekipu Slobode, veoma je to dobar tim, tradicionalno neugodan za Partizan, pogotovo u Užicu. Ritam je poznat, imamo dovoljno vremena za pripremu utakmice protiv OFK Beograda“ – kazao je Rašović, a prenosi Žurnal.

Za razliku od njega šef stručnog štaba Slobode Ljubiša Stamenković je imao šta da zameri, ali ne svojim već protivničkim fudbalerima.

„Partizan je taj koji nije imao snage, na kraju ste videli njihovo odugovlačenje, kukanj… Imali smo kontrolu, nedostajao je samo završni pas. Da nije bilo pomoći sa strane ne bi Partizan došao do gola. Utakmica se tada otvorila, to nama nije odgovaralo.. Desio se potom kiks gol, imaju igrači Partizana iskustvo u internacionalnim utakmicama. Vratili smo se deset minuta pre kraja. Sloboda je pokazala da je dostojan tim, koji može da diktira tempo. Bio je ovo praznik fudbala u Užicu, istorijska utakmica.“

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter