0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojić: Đurđević kvari atmosferu u ekipi

Objavljeno: 12.09.13 u 00:45
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sasvim je iznenađujuće bilo videti da na treningu Rada na dva gola nema jednog od najboljih igrača tog kluba, mladog centarfora Uroša Đurđevića.

Član zltane omladinske selekcije iz Litvanije još jednom neće biti u konkurenicji za tim „građevinara“ a prvi čovek kluba sa Banjice Ranko Stojić objasnio je odluku šefa stručnog štaba.

„Imam mnogo obaveza na drugim poslovima, a stručni štab odlučuje o svemu i obaveštava me redovno o događanjima u timu. Jedino što sam zahtevao od trenera u klubu je da svi igrači imaju isti tretman. Razumem da atmosfera među igračima nije najbolja zbog rezultata, ali to ne znači da pojedini igrači mogu da se ponašaju kako hoće. Šef stručnog štaba me je obavestio da Đurđević loše utiče na atmosferu u timu i da ulazi u konflikte sa drugim igračima i zbog toga nije u kombinaciji za tim. Ne želim više ništa da komentarišem niti o Đurđeviću, niti o jednom drugom igraču.“ jasan je Stojić.

hotsport.rs/sportskižurnal

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter