0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Dauda: Gol mi je podigao samopuzdanje

Objavljeno: 02.09.13 u 13:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na radost svih navijača Crvene zvezde na utakmici između Radničkog i Crvene zvezde, proradio je napadač Abiola Dauda, za kojeg se pričalo da bi u finišu prelaznog roka mogao da napusti crveno-bele.

Nigerijac je u finišu meča u Kragujevcu odlično ispratio akciju Kovačevića i Ninkovića, matirao golmana domaćih i na taj način potvrdio pobedu crveno-belih. Sledi dvonedeljna pauza usled obaveza reprezentacije tokom koje će prvotimci najtrofejnijeg srpskog kluba boraviti od 4. do 8. septembra na Tari gde će odraditi mini pripreme.

„Završili smo ciklus od prva četiri meča u prvenstvu. Posle startnog neuspeha, povezali smo tri trijumfa i očigledno je da nam svima forma ide uzlaznom linijom. Susret protiv Radničkog nije bio nimalo lak. Dobro smo otvorili meč, postigli gol na vreme i nakon toga kontrolisali utakmicu“ – ocenio je Nigerijac.

Tokom prethodnog perioda Dauda je imao manjih problema sa povredama, ali igrom u Kragujevcu definitivno je potvrdio da je maksimalno spreman.

„Potpuno sam zdrav i maksimalno posvećen treninzima. Pogodak koji sam postigao mi je dodatno podigao samopouzdanje i motivisao me na još bolji rad. Slede nam dve nedelje pauze tokom kojih ćemo se dodatno uigrati i raditi na ispravljanju propusta koje smo pravili. Najvažnije je da na Taru idemo u dobrom raspoloženju“ – istakao je Zvezdin centarfor i dodao da sa nestrpljenjem očekuje nastavak šampionata.

„Sledeći meč igramo protiv Donjeg Srema. Verujem u nastavak pobedničke serije uz još bolju i efikasniju igru. Konkurencija u napadu je velika, a na šefu stručnog štaba je da proceni ko je u datom trenutku u najboljoj formi i ko može najviše da pomogne ekipi“ – konstatovao je Abiola Dauda.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter