0
Fudbal

Junajtedovo hoću-neću, nova ponuda za tandem Evertona

Objavljeno: 29.08.13 u 14:20

felaini-bejns

Pre samo nekoliko dana pojavila se vest koju smo i mi preneli da je Mančester Junajted odustao od namere da angažuje Maruana Felainija i Lejtona Bejnsa nakon što su  čelnici Evertona njihovu prvu ponudu od 28 miliona funti nazvali uvredljivom.

Ali, više ništa u ovom prelaznom roku ne može ad nas iznenadi pa ni to kada klubovi sami sebe demantuju. Naime, prema vestima koje stižu od strane engleskih medija Dejvid Mojes je spreman da ponudu povisi za 10 miliona odnosno da „karamelama“ predloži 38 miliona funti za tandem najboljih igrača.

Lejton Bejns je čak juče razgovarao sa menadžerom Robertom Martinezom zatraživši mu da ga pusti da pređe u Junajted, a nema sumnje da i Maruan Felaini ima želju da zaigra u tako velikom klubu.

Ostaje samo pitanje da li će Everton nastaviti da se senka u nameri da izvuče još koje milionče ili će se zadovoljiti ponuđenim. U svakom slučaju saznaćemo odgovore na sva pitanja vrlo brzo pošto se prelazni rok završava u ponedeljak, 2. septembra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter