0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mrđa: Pobede su tu, na red dolaze golovi

Objavljeno: 28.08.13 u 13:53
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Jedno od najvećih pojačanja koje je Crvena zvezda dobila u ovom prelaznom roku sigurno je napadač Dragan Mrđa. Iskusni fudbaler vratio se u redove ’crveno-belih’, čije boje je branio od 2001. do 2005. godine i ističe da je zadovoljan adaptacijom i činjenicom da ulazi u ritam.

-Uželeo sam se fudbala. Polako se vraćam u ritam, forma mi je u uzlaznoj putanji i to je najbitnije. Drago mi je što sam se vratio i što je Zvezda u dva duela u kojima sam igrao ostvarila dve pobede. Sledeća stvar koja dolazi, je ono zbog čega sam i doveden, a to su golovi i očekujem da će ih biti mnogo u periodu koji dolazi – istakao je Mrđa.

Mrđa se na „Marakanu“ vratio pre desetak dana, a trener Slaviša Stojanović mu je već ukazao priliku na mečevima sa Jagodinom i Napretkom. 29-godišnji napadač veruje da ’crveno-beli’ mogu da nastave u istom ritmu i ostvare zacrtane ciljeve za ovu sezonu.

-Zvezda je sastavila veoma dobar tim ove sezone i sigurno ćemo se boriti za titulu. Ne vidim razlog zašto na svakoj utakmici ne bismo napadali i jurili pobedu. To je naša obaveza, zbog toga i nosimo dres ovog kluba – naglasio je Mrđa.

U okviru četvrtog kola Jelen Superlige Srbije, predstojećeg vikenda, fudbaleri Zvezde igraju sa Radničkim 1923 u Kragujevcu.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter