0
Domaći fudbal

Romantičari pojačavaju redove iskusnim internacionalcima

Objavljeno: 27.08.13 u 11:34

marko perovic

OFK Beograd bi u finišu prelaznog roka mogao značajno da ojača svoj mladi tim pošto već neko vreme sa „romantičarima“ treniraju Jovan Damjanović, Marko Perović i Stevan Bates.

Damjanović je već potpisao ugovor sa klubom sa Karaburme i biće veliko pojačanje u špicu napada tima Zorana Milinkovića gde bi trebalo da čini tandem sa Draganom Bogavcem.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Perović je po povratku iz iranskog kluba Persepolis odlučio da pokuša da se nametne stručnom štabu OFK Beograda odnosno da se izbori za ugovor. Nema sumnje da bi iskusni Perović bio odlična zamena na levom krilu za Petra Grbića koji je tokom leta prešao u Partizan. I na kraju spiska je Stevan Bates koji nije uspeo da se izbori za mesto u timu Crvene zvezde pa će okušati sreću u OFK Beogradu.

Pored dolazaka do kraja prelaznog roka mogući su i odlsaci sa Omladinskog stadiona pošto se Marko Pavlovski, Petar Golubović i Aleksandar Čavrić nalaze na meti nekoliko inostranih klubova.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter