0
Domaći fudbal

Drakulić otišao zbog Kežmana i Vukčevića

Objavljeno: 25.08.13 u 09:59

drakula

Saša Drakulić od petka više nije Sportski direktor Vojvodine. Drakulić je naime dan posle prve utakmice plej of runde za plasman u Ligu Evrope između Novosađana i Šerifa podneo stavku na tu funkciju.

Ali nije Drakulić zbog sportskog rezultata podeno ostavku već zbog sukoba sa Matejeom Kežmanom, a potom i novim igračem Simonom Vukčevićem.

Drakuliću je prema saznanjima Sportskog žurnala smetalo što ga Mateja Kežman „zaobilazi“ odnosno ne konsultuje kada su dolasci i odlasci igrača u pitanju.

Međutim kap koja je prelila čašu dogodila se u poluvemenu utakmice sa Šerifom, kada je Drakulić kritikovao igrače nakon čega je usledio sukob sa Simonom Vukčevićem koji umalo nije prerastao u fizički obračun.

Nakon sukoba, kada su se strasti stišale, Drakulić je  razgovorao sa predsednikom Balšom Butorovićem i nakon toga definitvno napustio klub, bez zvaničnog obrazloženja. Klub će dalje rešavati problem tek posle revanš utakmice plej-ofa za Ligu Evrope protiv Šerifa.

hotsport.rs/sportskizurnal

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter