0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: U Kruševac idemo da pobedimo (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.13 u 13:25
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde će u meču 3. kola Jelen Superlige Srbije u subotu od 19 časova gostovati u Kruševcu na stadionu „Pod Bagdalom“ povratniku u elitu ekipi Napretka koja je pružila vrlo dobre partije u prva dva meča. Put Kruševca crveno-beli kreću već danas, stručni štab odnosno trener Slaviša Stojanović još uvek nije odredio jedanaestoricu startera, ali je sigurno da među njima zbog povrede neće biti Abiole Daude.

„Očekuje nas novi ispit i novo dokazivanje. Naš cilj je jasan i u Kruševac idemo da pobedimo. Igramo protiv dobre i iskusne ekipe koja je trend serije pobeda iz protekle sezone u Prvoj ligi, prenela i na najjače takmičenje“ – istakao je mladi stručnjak.

Šef štručnog štaba najtrofejnijeg srpskog kluba dodao je još da su on i njegovi saradnici dobro upoznati sa kvalitetima Kruševljana.

„Moramo posebnu pažnju obratiti na Mirosavljevića. Izuzetno je opasan fudbaler i ne smemo mu ostaviti ni najmanju šansu. Sa druge strane, za sutrašnji duel sigurno ne mogu da računam na Daudu koji je zbog povrede aduktora otpao iz konkurencije za tim“ – rekao je Stojanović i nastavio.

„Mnogo problema nam zadaju prekidi. Tri od pet pogodaka primili smo nakon centaršuteva iz kornera ili poludistance i moramo brzo da pronađemo recept kako da otklonimo taj problem“ – jasan je bivši selektor Slovenije.

Za razliku od Nigerijca koji neće moći da nastupi protiv Napretka, u tim se nakon oporavka od povrede vraća Nikola Mijailović koji bi trebao da donese dodatnu sigurnost poslednjoj liniji tima.

„Protiv Jagodine u prethodnom kolu odigrali smo dva različita poluvremena, prvo u kojem smo bili dosta dobri i drugo koje je bilo loše. Radimo na otklanjanju problema, da ne bismo u suprtotnom, strepeli u svakom meču do poslednjeg minuta „- zaključio je Slaviša Stojanović.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter