0
Evrokupovi

Vilotić: Pokušaćemo da iznenadimo Fiorentinu

Objavljeno: 21.08.13 u 13:08

milan-vilotic-ruke 

Fudbaler Grashopera Milan Vilotić istakao je da veruje da on i saigrači mogu da naprave veliko iznenađenje i prođu u Ligu Evrope. Protivnik ciriškog tima u poslednjem kolu je velika Fiorentina, a prvi duel igra se u četvrtak od 21 čas u Švajcarskoj.

„Posle dvomeča sa Lionom, koji je bio prvi evropski test za našu mladu ekipu, koja je još na putu stvaranja, mislim da su svi u klubu i navijači mogli da budu zadovoljni onim što smo pokazali. Sada nam sledi Fiorentina, koja je, kao i u slučaju Liona, izraziti favorit i možemo reći da nam u oba slučaja žreb nije bio naklonjen“ – istakao je Vilotić.

Srpski fudbaler, ipak, ističe da Grashoper ima svoje šanse protiv ’viole’ i da se nada da će ih iskoristiti.

„Naša prednost može da bude to što već imamo nekoliko odigranih utakmica, a Fiorentini će to biti prva u sezoni. Sa novim igračima koje je dovela tokom leta, mislim da će se u prvenstvu boriti za sam vrh, i u takvoj situaciji nama je cilj da sa svojim maksimumom dođemo do iznenađenja“ – naglasio je Vilotić.

Vilotić se odlično pokazao u dvomeču sa Lionom, a dueli sa Fiorentinom su nova prilika da se pokaže.

„Mislim da će za mene biti odlična prilika da se na utakmica sa igračima kao što je Mario Gomes pokažem i dokažem svoj napredak u poslednjih godinu dana, kao što sam odigrao odlično protiv Liona. Sve u svemu, sigurno ću uživati u predstojećim utakmicama – rekao je Vilotić.

Revanš meč između Grashopera i Fiorentine igra se sledećeg četvrtka u Firenci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter