0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milijaš: Zvezda mora da pobeđuje (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.13 u 21:55
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde nakon poraza u prvom kolu Jelen Superlige od Javora (2:4) su ostvarili i prvu pobedu u novo šampionatu protiv Jagodine (2:1) na svom terenu.

„Počeli smo loše sezonu u Ivanjici, a protiv Jagodine smo dobro igrali. Jesmo pali u drugom poluvremenu, ali smo imali 2:0. Pobedili smo kući jednu jako dobru ekipu. Sigurno u Top 5 ekipa naše lige. Mislim da smo odigrali savršeno prvo poluvreme i ako tako nastavimo doći ćemo do cilja“, rekao je kapiten Zvezde Nenad Milijaš.

Crveno-beli žele da nastave pobednički niz, a sledeći rival im je kruševački Napredak.

„Sigurno je da ćemo i tamo da idemo na pobedu. Kruševac je dosta para uložio u ekipu i stadion. Znamo da je to nezgodno godtovanje. Nisu oni bili dugo van Superlige, samo godinu dana. Daćemo maksimum da pobedimo. Biće nam teško, ali da bi došli do titule moramo da pobeđujemo“, konstatovao je Milijaš.

Povratnik među crveno-bele Dragan Mrđa je rekao da ekipa mora da pobeđuje pošto se to traži od nje.

„Nas ne zanima toliko protivnik protiv koga igramo, nego jednostavno moramo da pobeđujemo i to je ono što se traži od nas i što moramo da ispunjavamo. Idemo na pobedu i nadam se najboljem“, zaključio je Mrđa.

Meč 3. kola Jelen Superlige između Napretka i crvene zvezde igra se u Kruševcu u subotu 24. avgusta od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter