1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kasalica gleda na Istok

Objavljeno: 21.08.13 u 15:33
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Dolaskom Ifeanija Onjila u Crvenu zvezdu i ostankom Abiole Daude u klubu Filip Kasalica je praktično postao višak pa se sve češće nalazi na klupi za rezerve nego na terenu što crnogorskom reprezentativcu uopšte ne prija.

„Moram da razgovaram sa ljudima u klubu i vidim kakvi su ima planovi i koju cenu traže za Filipa. Zvezda se pita i sve je u njenim rukama, videću kakvi su planovi nekih klubova sa Istoka“ – rekao je za  beogradski Sport Rade Ćalović, menadžer Filipa Kasalice.

Prethodnih dana se pričalo da bi Marakanu trebalo da napusti Abiola Dauda, ali se njegovom prelasku u turski Gacijantep navodno protivio predsednik Dragan Džajić koji je uz ostale članove uprave insistirao da Zvezda igra u formaciji sa dva klasična špica što je dovelo do toga da krilni napadači Kasalica i Milunović padnu u drugi plan.

0
0

1 Komentara

  1. O cemu vi pricate? Onjilo je odigrao jednu utakmicu do sad a vi pisete kako se sve cesce nalazi na klupi ko da je tako vec 10 utakmica….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter