0
Evropske lige

Vilotić i skakavci u drugom kolu

Objavljeno: 17.08.13 u 23:16

Milan-Vilotic

Fudbaleri Grashopera plasirali su se u šesnaestinu finala Kupa Švajcarske nakon što su savladali ekipu Krinsa sa 1:0 u gostima.

„Skakavci“, koji su odlično počeli novu sezonu u Švajcarskoj, istrčali su u gotovo najjačem sastavu, u kojem se našao i stub odbrane, Milan Vilotić.

Gostujući tim dominirao je od samog starta i nizao je šanse. Ipak, Krins je uspešno odolevao pa se na poluvreme otišlo bez golova.

U nastavku je viđena ista priča, gde je Grashoper napadao, a domaćini se branili. Odbrana Krinsa bila je nesavladiva, sve do 83. minuta kada je Anatole Ngamukol konačno slomio otpor domaćeg tima. Još bitnije je da je odbrana na čelu sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde Milanom Vilotićem završila još jedan duel bez primljenog gola.

„Skakavcima“ se tako isplatilo taktičko strpljenje, pa su napravili prvi korak ka odbrani trofeja osvojenog u maju ove godine, kada su posle boljeg izvođenja penala savladali Bazel.

Naredni meč Grashoper igra u baražu za učešće u Ligi Evrope, a rival će im biti italijanska Fiorentina. Utakmica se igra u Cirihu, u četvrtak, 22. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter