0
Domaći fudbal

Milovanović predviđa gašenje „večitih“

Objavljeno: 16.08.13 u 16:33

G.M.

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović rekao je u petak da će državni projekti Crvena zvezda i Partizan otići u istoriju, hteli to oni ili ne, ako ne promene način funkcionisanja i sistem.

„Otišli su u istoriju CSKA iz Sofije, Ujpešt Doža, Ferencvaroš, svi državni komunistički projekti, otići će i ova dva ako Zvezda i Partizan ne promene način funkcionisanja i sistem. Naravno, to je njihov problem, ali nemojte da stvaramo sliku da se fudbal u Srbiji igra u Zvezdi i Partizanu“, rekao je Milanović novinarima u Jagodini.

Milanović je rekao da potvrda njegovih reči uspeh omladinske reprezentacije Srbije, koja je trijumfovala na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, a u ekipi je bio samo po jedan igrač iz Zvezde i Partizana.

Jagodina u drugom kolu Jelen Supe lige gostovuje  Crvenoj zvezdi od 18.00. Iz Zvezde je u četvrtak najavljeno da će utakmica početi s pet minuta kašnjenja u znak protesta protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter