0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda sada juri Čavrića

Objavljeno: 13.08.13 u 21:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Poraz u prvom kolu Jelen Superlige od Javora u Ivanjici upalio je alarm u Ljutice Bogdana. Rukovodstvo Crvene zvezde shvatilo je da nema dovoljno kvalitetan sastav za borbu za titulu, pa je prionula rekonstrukciji tima.

Nakon predstavljanja Viktora Onjila, fudbalera koji je bio najzaslužniji za poraz u prvom kolu, dogovora sa Draganom Mrđom, koga očekuje promocija sutra popodne, crveno-beli žele u svojim redovima da vide omladinskog reprezentativca Srbije Aleksandra Čavrića.

Napadač OFK Beograda član je zlatne generacije koja je nedavno osvojila Evropsko prvenstvo u Litvaniji. Rođen je 1994. godine u Vukovaru, a dres „romantičara“ nosio je 24 puta.

Gomilanjem napadača jasno je da će morati da usledi i neki odlazak sa Marakane. Najbliži rastanku sa Zvezdom je Abiola Dauda za koga je, prema nekim informacijama, zainteresovan turski Gazijantep.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter