0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Onjilo predstavljen, Dauda ostaje, Mrđa pregovara /VIDEO/

Objavljeno: 13.08.13 u 15:02
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda je danas na stadionu Marakana predstavila najnovije pojačanje koje je stiglo iz ivanjičkog Javora – Nigerijca Ifeanija Onjila, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor, a u najtofejnijem srpskom klubu će nositi dres sa brojem 99.

„Dolazim u veliki srpski klub u šta sam se uverio igrajući u prethodnim godinama za Javor. Nadam se da ću za Zvezdu igrati još bolje nego što je to bio slučaj u Javoru i da ću pomoći klubu da osvoji titulu. Ujedno želim da napredujem i na ličnom planu što ću verujem i uraditi igrajući za Crvenu zvezdu“ – rekao je Onjilo na predstavljanju.

Predstavnicima medija obratio se i Zoran Stojadinović.

„Nema potrebe da posebno predstavljam Onjila pošto je on dugo u Srbiji i svi znaju o kakvom se igraču radi. Protiv nas je uvek igrao fenomenalno, a nadam se da će u našem timu igrati još bolje“ – kazao je Stojadinović.

Sportski direktor Crvene zvezde je dodao i da Abiola Dauda još uvek nije otišao iz kluba i da se o njegovom statusu isključivo pita trener Slaviša Stojanović i da bi se o njegovom eventualnom odlasku pričalo samo ukoliko na Marakanu stigne zvanična ponuda.

Dok na Marakanu ne stigne ponuda za Daudu stigao je Dragan Mrđa koji pregovara sa čelnicima kluba o povratku među crveno-bele, a da li će do toga i doći preostaje nam da sačekamo i vidimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter