1
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

Javor razbio Zvezdu!

Objavljeno: 11.08.13 u 19:52
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Fudbaleri Javora savladali su Crvenu zvezdu u meču 1. kola Jelen Superlige u sezoni 2013/14! Javor je u Ivanjici slavio sa 4:2 i na taj način dolio so na ranu crveno-belima posle eliminacije iz Lige Evrope.

Da će Javor napraviti dobar rezultat bilo je jasno na samom startu kada je Milović posle prekida postigao pogodak, a defanzivci Crvene zvezde su ga ostavili samog na drugoj stativi. Na 2:0 povisio je Ifeani Onjilo u 13. minutu. Tek tada su fudbaleri Crvene zvezde preuzeli inicijativu i za samo sedam minuta došli do izjednačenja – Kasalica je smanjio u 21. minutu, a u 28. je Nejc Pečnik izjednačio.

Ali posle toga Javor opet preuzima inicijativu i kreće napred, a to im donosi rezultat u drugom poluvremenu. Zvezdini igrači kao da nisu imali snage u nastavku, nisu stvorili nijednu šansu, a kada je Martinović dobio crveni karton u 69. minutu posle prekršaja nad Onjilom bilo je jasno ko ima veće šanse da trijumfuje. U 81. minutu novi prekid i novi gol Javora – strelac Predrag Đorđević. A četiri minuta kasnije sve rešava Dražić…

Javor je pokazao da je dobro organizovana ekipa, a crveno-beli pod hitno nešto moraju da promene… Ovako ne ide…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter