0
Evrokupovi

Foto: STARSPORT

Ispala Zvezda, Milijaša oterali zvižduci i promašen penal… /VIDEO/

Objavljeno: 08.08.13 u 22:22
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Srbija ipak neće imati tri predstavnika u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto Crvena zvezda nije uspela da nadoknadi 1:3 iz Odese protiv Černomoreca u revanšu na Marakani pred 40.000 gledalaca.

Slaviša Stojanović je odlučio da meč počne Pečnik, a ne Kasalica, pa je tim Zvezde izgledao ovako: Bajković, Vešović, Martinović, Lazić, Mladenović, Kovačević, Milijaš, Pečnik, Ninković, Savićević, Dauda. S druge strane Černomorec je počeo u očekivanom sastavu, s tim da nije bilo Olekseja Gaja: Bezotosni, Kutas, Berger, Fontaneljo, Santana, Kovaljčuk, Samodin, Đa Đeđe, Rijera, Bobko, Antonov.

Prvu veliku priliku na meču imao je Antonov, ali je sa 11 metara potpuno sam promašio čitav gol… Nije Zvezda to uspela da kazni, imali su svoje prilike, dva puta je Dauda odlično asistirao prvo nInkoviću, a zatim i Vešoviću, ali je oba puta Bezotosni izlazio kao pobednik. A u 45. minutu najveća šansa za crveno-bele, akcija Daude i Ninkovića, a nekadašnji srpski reprezentativac je oboren na ivici kaznenog prostora.

Portugalac Ribeiro je pokazao na belu tačku, a loptu je uzeo milijaš i… Promašio, tačnije pročitao ga je Bezotosni i zaustavio udarac. Uhvatio se kapiten Zvezde za glavu, a ceo stadion je krenuo horski da skandira: „Milijaš napolje…“

Potreslo je to kapitena Crvene zvezde, nije ni izašao na teren u drugom poluvremenu, a bez njega ekipa Slaviše Stojanovića nije napravila nijednu pravu priliku u nastavku. Jedina kakva takva prilika da se dođe do vođstva bila je u 82. minutu posle haosa u kaznenom prostoru, ali je udarac Ninkovića blokiran.

Stojanović je u 67. minutu izveo Daudu iz njemu znanog razloga, jer je Nigerijac bio najbolji igrač na terenu i uveo Mihajlovića… Ništa se nije promenilo, sem što nije bilo Daude da pokuša da proigra saigrače, iako je on taj koga bi trebalo da proigravaju…

Zvezda je ispala u 3. kolu i završila svoje učešće u Evropi još jednom pre očekivanja navijača…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter