0
Evropske lige

Rumenige: Mandžukić i Levandovski bi se sjajno uklopili

Objavljeno: 07.08.13 u 20:37

karlheinz-rummenigge

Predsednik Bajerna iz minhena Karl-Hajnc Rumenige smatra da bi se Mario Mandžukić i Robert Levandovski sjajno uklopili i da bi predstavljali udarnu pesnicu Bavaraca.

„Mario Mandžukić je veoma bitan igrač za naš tim. Zadovoljni smo njegovim ponašanjem i zalaganjem na terenu. Možda će u budućnosti Mandžukić i Levandovski biti zajedno na terenu, mislim da bi se sjajno uklopili“, izjavio je Rumenige.

Prvi čovek Bajerna zna pod kakvim pritiskom se nalazi novi trener ekipe Pep Gvardiola.

„Trener Bajerna je uvek pod pritiskom. Možda je pritisak nad Gvardiolom veći nego što je uobičajeno u našem timu, ali ne mislim da on ima problem sa tim“, kazao je Rumenige.

Šampion Evrope u ekipi ima 18 stranaca, ali Rumenigeu to ne smeta i ističe da je jedino Luiz Gustavo na prodaju.

„Gustavo je jedini igrač koji može da napusti Bajern. Ostali igrači nisu na prodaju jer nas očekuje borba na četiri fronta: Liga šampiona, Bundesliga, Kup Nemačke i Svetsko klupsko prvenstvo u fudbalu, i potreban nam je veći broj igrača u timu“, zaključuje Rumenige.

Nova sezona u Bundesligi počinje u petak kada će Bajern na svojoj Alijanc Areni dočekati Borusiju iz Menhengladbaha.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter