0
Fudbal

Transferi za laku noć

Objavljeno: 06.08.13 u 23:54

Italy Soccer Serie A

Liverpul ima nameru da dovede krilo Sportinga Dijega Kapela za šest miliona evra, a sa Enfilda bi mogao da ode Asaidi i to u Vitese ili Anderleht. Još jedna vest iz Liverpula, stiže Sisoko iz Valensije, pošto se crveni nisu dogovorili sa Benfikom oko Melgareha.

Radža Naingolan će na kraju balade ostati u Kaljariju i produžiti ugovor do 2016. godine. Za Belgijanca su bili azinteresovani Roma, Inter i Fiorentina, ali je Kaljari tražio preko 15 miliona evra.

Tijago Silva potpisuje novi ugovor sa PSŽ-om do 2018. godine, a do tada će se na vernost Juventusu obavezati Arturo Vidal.

Defanzivac Steaue Kirikeš ostaje u redovima šampiona Rumunije do decembra i pored interesovanja Milana i Rome.

Fulam je blizu dovođenja ofanzivnog veziste KPR-a Adela Tarabta.

Eren Derdiok je odbio da pređe u Torino i sada je najbliži HSV-u koji traži napadača, a odustali su od Nikice Jelavića iz Evertona, pošto im je preskup.

Luiz Gustavo je dobio zeleno svetlo od čelnika Bajerna da pregovara sa Volfsburgom, ali i drugim zainteresovanim klubovima.

Inter je opet krenuo po Dušana Bastu, sada su spremni da daju Udinezeu deset miliona evra što bi trebalo da bude dovoljno.

Valensija je izgelda ipak uspela da se dogovori sa Saragosom, pa je Helder Poštiga blizu Mestalje.

Sami Kedira je voljan da napusti Real i da pojača Čelsi. Tako bi obnovio saradnju sa Murinjom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter