0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mihajlović se izvinjava i optužuje sudiju

Objavljeno: 28.07.13 u 21:27
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Iako mu trener Slaviša Stojanović nije previše zamerio zbog nesmotreno dobijenog crvenog kartona odnosno dva žuta u roku od četiri minuta na revanš meču protiv Vestmaneje Stefan Mihajlović je osetio potrebu da se izvini svima kojima su crveno-bele boje na srcu.

„Kod prvog starta uopšte nisam razmišljao, ponela me želja za igrom. Potpuno bespotrebno sam oštro startovao iako situacija uopšte nije zahtevala takvu reakciju. Međutim, u drugoj prilici uopšte nije bilo kontakta, išao sam na loptu, a promašio sam i nju i igrača. Pomoćni sudija je video da je igrač IBV-a folirao, ali je glavni mislio da sam ja kriv i dao mi je crveni karton“ – objasnio je mladi napadač u izjavi za Večernje novosti.

A onda je usledilo izvinjenje.

„Izvinjavam se saigračima i navijačima. Nisam smeo sebi da dozvolim da ih ostavim na cedilu. Utakmica je bila veoma loša, a naporan teren i težak teren su u dobroj meri uticali na našu igru, a povrh svega još je i sudija stao na stranu protivnika o čemu najbolje govori to da je dosudio nepostojeći penala koji je Bajko srećom odbranio“ – kazao je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter