0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Dauda ne ide, a niko ga i ne traži

Objavljeno: 28.07.13 u 20:52
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Velika očekivanja Crvena zvezda je imala od Nigerijca Abiole Daude nakon što je ovaj u prolećnom delu prethodnog šampionata zablistao na nekoliko utakmica, međutim na startu nove sezone tamnoputi napadač nije ni senka igrača kojeg smo gledali u završnici prethodne.

Blede partije u pripremnom periodu i u dva meča protiv islandske Vestmaneje navele su upravu kluba sa Marakane da počnu da razmišljaju o zmeni za Nigerijca što je i njemu samom jasno dato do znanja. Međutim, Dauda nema nameru da napušta crveno-bele.

„Imam ugovor sa Crvenom zvezdom do 2015. godine i moram da ga ispoštujem. Ne znam da li postoje bilo kakve ponude za mene niti me to previše interesuje pošto sam skoncentrisan na osvajanje titule i dobre rezultate u Ligi Evrope sa Zvezdom. Dobro se slažem sa saigračima i rukovodstvom kluba pa ne vidim razlog zbog čega bih menjao sredinu“ – rekao je Dauda za nigerijske medije.

Međutim, razlog zbog kojeg Nigerijac navodno ne želi da napusti Crvenu zvezdu je vrlo jednostavan – za njega zapravo i ne postoji interesovanje bilo kog kluiba što je za Žurnal potvrdio jedan od njegovih menadžera Milan Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter