0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mrva menja Ivanova?

Objavljeno: 18.07.13 u 11:09
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ivan Ivanov je na izlaznim vratima stadiona u Humskoj pa je uprava Partizana krenula u potragu za njegovom zamenom, a ako je verovati pojedinim glasinama u prvi plan je izbio Milan Jovanović, fudbaler koji je tokom prošle sezone otpušten iz Crvene zvezde zbog nedoličnog ponašanja.

Jovanoviću je nedavno propao angažman u Turskoj, ali njegova želja je i dalje da pronađe klub u inostranstvu pa tek ukoliko u tome ne uspe bi Partizan došao u obzir. Pitanje je da li crno-beli imaju vremena da ga čekaju pošto je već u jučerašnjem meču protiv Širaka bilo jasno da prilično škripi u odbrambenoj liniji.

Podsetićemo na samo neke od incidenata koje je popularni Mrva napravi za kratko vreme koliko je nosio dres Crvene zvezde. Najpre je oteran sa priprema u Turskoj pošto ga je trener Aleksandar Janković pronašao u alkoholisanom stanju, potom je takođe pod dejstvom alkohola u aprilu ove godine napao policajca i to nakon što je polomio šoferšajbnu na automobilu Vuka Radivojevića. To je bila kap koja je prelila čašu pa je nekoliko dana posle toga Jovanović praktično oteran iz Zvezde.

Ne bi bilo ništa novo da nekadašnji fudbaler Crvene zvezde karijeru nastavi u Partizanu (poslednji slučaj Vladimir Stojković), dok se ređe dešavalo da fudbaleri idu u suprotnom smeru pa čak i kada se pojavi takva najava dolazilo je do negodovanja navijača crveno-belih koji su bili protiv dolaska Stefana Babovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter