0
Evrokupovi

Fener ipak u žrebu za Ligu šampiona?

Objavljeno: 18.07.13 u 14:41

fenerbahce_fans_2__71917700

Uprkos dvogodišnjoj suspenziji UEFA zbog nameštanja utakmica u sezoni 2010/11 Fenerbahče će ipak igrati u Ligi šampiona u sezoni pred nama pošto je Sud za sportsku arbitražu iz Lozane suspendovao odluku Evropske kuće fudbala.

„Došlo je do veoma pozitivnog razvoja događaja i moram to da podelim sa navijačima. Hoću da se zahvalim svima koji su nas podržavali prethodne dve godine. Fenerbahče će ove sezone igrati u Ligi šampiona. Veliku zahvalnost dugujemo našem advokatskom timu“ – prenose agencije izjavu predsednika Fenera Aziza Jildirima klupskoj televiziji.

Ukoliko se ova vest ispostavi tačnom Fenerbahče će se u petak, kada je na programu žreb za poslednje dve runde kvalifikacija za Ligu šampiona, naći među klubovima koji konkurišu da se nađu u grupnoj fazi pošto je šampionat Turske završio an drugom mestu.

Međutim, cela ova ujdurma bi mogla da ima dalekosežnije posledice pošto je na primer Bursa nadajući se da će zauzeti Fenerovo mesto potrošila dosta novca za pojačanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter