0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Omega je tu, ko će biti Alfa?

Objavljeno: 09.07.13 u 12:20
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Više nema prepreka za dolazak Omege Robertsa u Crvenu zvezdu pošto je liberijski štoper dobio raskid ugovora sa Smederevom. Sada samo ostaje da na Marakani odluče da potpišu ugovor sa ovim igračem, ali sudeći prema Robertsovom optimizmu tu neće biti neizvesnosti.

„Došao sam u najbolji klub u Srbiji. Moj san je oduvek bio da zaigram u Crvenoj zvezdi i zato sam srećan. Menadžer je sve dogovorio sa crveno–belima, zadovoljan sam, ostalo je još da se stavi potpis“ rekao je  Omega.

Na pitanje koliko je izvesno da će biti novi član Zvezde, 23-godišnji defanzivac nema dilemu

„Sto odsto. Pričao sam sa rukovodstvom Crvene zvezde kad sam se vratio iz Afrike, imamo iste ciljeve. Želim da odigram kvalitetnu sezonu i osvojim titulu. Radujem se što ću igrati za tim koji ima onakve navijače. Hoću da ih obradujem.“ zaključuje Liberijac.

Čini se da dileme nema. Zvezda je našla svoju Omegu i sada još preostaje da pronađe Alfu kako bi krenula putem ka novim I dugo čekanim titulama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter