0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Dončev za Hotsport.rs: Ivanov za sada Partizanov

Objavljeno: 04.07.13 u 13:54
FOTO:STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Menadžer bugarskog defanzivca tvrdi da njegov klijent nije poptisao za Bazel. Savremene komunikacije doprinele su da se vesti daleko brže šire nego što je to ranije bio slučaj. Samim tim, mi novinari smo povezaniji širom sveta, pa nam je lakše da dođemo do dragocenih informacija.

Tako smo u razgovoru s bugarskim kolegama saznali da je transfer Ivana Ivanova iz Partizana u Bazel praktično gotova stvar i da ne postoji mogućnost da Bugarin odigra bilo koju kvalifikacionu utakmicu za crno-bele. Razlog leži u činjenici da Švajcarci u tom slučaju ne bi mogli da računaju na njega u istom takmičenju, a to im se ne isplati.

To praktično znači da Ivanov u naredne dve nedelje napušta Humsku.

Kolege su nam dale informaciju koju su potrkrepile svojim informacijama iz menadžerske agencije koja ga zastupa, ali mi smo i iste te agencije dobili negativan odgovor.

Naravno, zvanične i nezvanične informacije se često ne poklapaju, ali kad već imamo zvaničnu izjavu Emila Dončeva neka bude da verujemo njoj.

„Ne, nije istina da je Ivanov novi igač Bazela. To se plasira po medijima,ali to nije tačno. On je igrač Partizana i kako sada stvari stoje, igraće za beogradski klub u kvalifkacijama za Ligu šampiona.

Prelazni rok je dug i videćemo šta će daje biti, ali za sada on je u Srbiji“ – rekao je Dončev u izjavi za Hotsport.rs.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter