0
Fudbal

Brazil bolji od Meksika, nova golčina Nejmara

Objavljeno: 19.06.13 u 22:58

neymar_2959879

Utakmica Kupa Konfederacija između Brazila i Meksika završena je pobedom „karioka“ od 2:0.

Brazilci su u prvih desetak minuta razbili Meksiko, koji su tek nakon primljenog gola uspeli da imaju loptu u nogama i konačno zapretili golu iskusnog Žulija Cezara.

Brazil je na početku pretio preko Nejmara, poništen je gol Freda zbog nedozvoljene pozicije, a onda u 9. minutu nova majstorija Nejmara, volejčina za špice i 1:0.

Alveš nešto kasnije umalo pogađa s 20-ak metara iskosa s desne strane, ali istakao se Korona.

U nastakvu utakmice Tjiagu Silvi je poništen gol, a onda dve sjajne prilike za Hulka i Nejmara, ali obojica su bili neprecizni.

Odličan prodor izveo je Paulinjo u 64. minutu kada je uposlio Nejmara, koji je iskosa s leve strane ušao u sredinu i šutirao, ali je odbranio Korona.

I onda na samom kraju utakmice, Žo je kao i protiv Japana postigao pogodak, a njemu je prethodila neverovatna stvar koju je uradio Nejmar na levoj strani, kada je dvojicu Meksikanaca izbacio jednim potezom, poslao loptu u prazan prostor, a Žo samo smestio loptu u praznu mrežu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter