0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Sa Pintu: Gotovo ništa nije učinjeno

Objavljeno: 17.06.13 u 12:44
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Portugalski stručnjak na klupi Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu danas je sa Upravom crveno – belih obavio prvu prozivku i započeo pripreme za novu sezonu.

„Stvari nisu onakve kakve sam mislio da će biti. Kada se završila prošla sezona ostavio sam plan i sada nisam video da je nešto učinjeno. Videćemo šta će biti, daćemo još vremena rukovodstvu, ima još tri nedelje“, rekao je Sa Pintu.

Na okupljanju Zvezde se pojavilo 28 fudbalera, a od novih igrača na prvom treningu bio je samo Đorđe Rakić.

„Naravno da sam malo razočaran. Imao sam veća očekivanja. Ipak je ovo veliki klub s tradicijom. Plan je bio da ove sezone osvojimo prvenstvo, ali za neke stvari su potrebni uslovi, tako da će nam biti potrebno čudo“, rekao je trener ’crveno-belih’.

Sa Pintu je rekao da će strpljivo da sačeka, ali da situacija nije dobra.

„Sačekaću strpljivo što se tiče igrača koje želim da dovedemo, jer ekonomska sitiacija nije dobra. Teško ćemo dovesti one koje želim, ali nastaviću da se borim“, rekao je portugalski stručnjak.

Portulac je dodao da u timu postoje igrači koji su potrebni, ali da ih neće biti lako zadržati.

„Postoje igrači koji su potrebni, ali nije lako zadržati one koje želim i u narednih nekoliko dana moramo da vidimo sa čime raspolažemo. I Uroš Spajić je trebalo da ostane, ali je otišao“ zaključio je Sa Pintu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter