0
Fudbal

Pelegrini potpisao ugovor sa Sitijem

Objavljeno: 14.06.13 u 19:15

Manuel Pelegrini

Manuel Pelegrini potpisao je trogodišnji ugovor sa Mančester Sitijem i tako i zvanično postao novi trener ‘građana’. Na zvaničnom sajtu kluba objavljeno je da će urugvajski trener preuzeti klub 24. juna.

„Uzbuđen sam što sam prihvatio ovaj neverovatan izazov. Klub ima jasnu viziju za uspeh na terenu i van njega… Ponosan sam što ću moći da radim sa tako talentovanom ekipom“, izjavio je Pelegrini za klupski sajt.

Predsednik vicešampiona Engleske Kaldun el Mubarak zadovoljan je dolaskom Pelegrinija na mesto menadžera

„Bili smo impresionirani njegovom filozofijom, njegovim stavom i posvešćenošću za dugoročni razvoj Sitija. Drago mi je što nam se pridružio“, ističe Kaldun el Mubarak.

Razlog zbog koga Pelegrini još uvek neće moći da vodi ekipu leži u tome što Siti ne želi da plati obeštećenje Malagi od 3,2 miliona funti. Krajem meseca, 24. juna, Malagi ističe rok za isplatu plata Pelegriniju nakon čega će ovaj postati slobodan agent, a samim tim i Siti će uštedeti nekoliko miliona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter