0
Fudbal

Pantić u Azerbejdžanu

Objavljeno: 14.06.13 u 16:13

milinko-pantic

Milinko Pantić nije dočekao pravu šansu u madridskom Atletiku pa je odlučio da trenerski zanat peče u dalekom Azerbejdžanu preuzevši kormilo Bakua, petoplasirane ekipe iz prethodnog šampionata ove zemlje.

Legenda „jorgandžija“ je trenersku karijeru započela upravo u Atletiku vodeći mlađe kategorije, ali i B tim, međutim Pantić nikako nije dolazio na red kada se odlučivalo o tome ko će preuzeti prvi tim.

S obzirom da madridski klub ima odličnu saradnju sa Bakuom, o čemu svedoči i reklama na dresu Atletika preko koje Španci promovišu ovu bivšu sovjetsku republiku, ovakav rasplet nije iznenađenje odnosno moglo bi da se kaže da se radi o produbljivanju saradnje dva kluba.

Zanimljivo je da će Pantić na mestu trenera Bakua zameniti 22-godišnjeg Vugara Husainzadea koji je posao u ovom klubu dobio tako što se prijavio na konkurs, a u svojoj radnoj biografiji naveo je da godinama igra igrici „Fudbal menadžer“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter